BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P

За нас

 

 

 

Онлайн магазин www.bebemax.eu има за цел да предoстави на своите потребители една качествено нова концепция за предлагане на стоките за бебета и деца. Ние знаем, че момента с избора на първите стоки, които трябва да закупите за Вашето дете, е силно емоционален и объркващ. Всеки около Вас ви дава различни предложения, съвети и консултации, които не винаги са обективни. Това е така, защото няма как всеки да е опитвал всички продукти, които се предлагат на пазара.
Човек може да твърди факти само от личния си опит, който в никакъв случай не е универсален за всеки отделен случай. При нас е мястото, където можете да получите професионална консултация и съвет, както и отговори и разяснения по въпроси, които Ви интересуват за продуктите за бебета и деца.

 

 

 

 

Нашата фирма "Болкан систем технолоджис" ЕООД е официален представител и вносител за България на произведените в Германия детски колички Hartan, Mercedes Benz by Hartan, на полските бебешки колички Coletto, Camarelo, детските продукти на Foppapedretti, дистрибутор и вносител на детски колички Easywalker MINI by Easywalker, DISNEY by Easywalker, кaто предлагаме и безспорните лидери в световен мащаб бебешки колички и стоки за деца STOKKE и BUGABOO.

 

Във фирменият ни магазин, намиращ се в град Бургас на ул.Транспортна 15, може да намерите детски колички и стоки от световните марки: Bugaboo, Chicco, Jane, Stokke, Mima, Cybex, Mutzy, Recaro, Phill & Teds, Maxi Cosi, CAM, Quinny, ABC Design, Nuna, Easywalker, Hauck, Graco, Cosatto и много други.

 

 

 

 

Нашата загриженост за качеството на продуктите за бебета и деца, които предлагаме на клиентите си ни насочи към утвърдени и проверени във времето Европейски производители. Техните продукти се използват от десетилетия от претенциозните западни клиенти и са защитили, по всички норми правото да се наричат ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ИЗДЕЛИЯ ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА.

 

Нашата цел е:

  • Да  консултираме професионално.
  • Да  предложим най-подходящия продукт за Вашия конкретен случай и желание.
  • Да  продаваме висококачествени продукти, които са проверени и сертифицирани по европейските стандарти.
  • Да Ви улесним и заредим с усмивка всяко Ваше посещение при нас.

 

 

 

 

 

Харесайте ни във ФЕЙСБУК за актуални промоции, игри и много полезна информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

copyright 2013
Разработен от MSS