BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P

Условия за ползване

................................................................................................................................................................................................................................................

 

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между “Болкан систем технолоджис” ЕООД (наричан по-долу Bebemax.eu) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн Bebemax.eu (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на Bebemax.eu (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия". 


“Болкан систем технолоджис” EООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: 

гр. Бургас, ж.к. Славейков, бл. № 55, вх. П, ет. 3, ; ЕИК по БУЛСТАТ: BG147142235;

 

 

РЕГИСТРАЦИЯ

 

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в Bebemax.eu стоки, е необходимо първо да се регистрирате.
При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Съгласен съм с "Общите условия"" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

 

 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

 

Личните данни, които Bebemax.eu получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Bebemax.eu гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. 

Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Bebemax.eu, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

 

 

ПОРЪЧКА

 

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон или e-mail ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по e-mai или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

 


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Bebemax.eu има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Bebemax.eu има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Bebemax.eu се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

 


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон или e-mail за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

 

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

 

1. Плащане при доставка (наложен платеж) (ППП): при получаване на стоката плащате дължимата сума  ( такса наложен платеж и стойността на стоката) (ППП) на куриера. 

2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Bebemax.eu банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

3. Директно плащане с дебитна или кредитна карта Борика, Maestro, Master Card и Visa.

4. Плащане през EPAY.BG (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic); при избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на Вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева. 

 

 

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

 

Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупенатастока в срок до14 дни от датата на получаване на стоката. Съответната сума за направената покупкаще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.

 

Имате право да върнете закупеното от Вас, единствено ако то не е било употребявано по какъвто и да е било начин и е в своята ненарушена оригинална опаковка (кутия). Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати. Моля, имайте предвид, че правото на отказ от поръчка съществува, за да Ви даде възможност да се запознаете със стоката по същия начин, както в реален магазин, а не за да я използвате безплатно в продължение на 14 дни.

 

Разходите по транспортиране на стоката от клиента към bebemax.eu са за сметка на клиента.

 

За да заявите желанието си за отказ, моля да ни изпратите e-mail на info@bebemax.eu или да се свържете с нас на тел.056 988 028, 088 60 60 333.

 

Запазете документа, който удостоверява плащането (касова бележка, бележка за пощенски паричен превод, извлечение от електронно плащане), защото той може да Ви потрябва при връщането на стоката.

 

Изключение от възможността за връщане на стока, са произведенитепо специфична поръчка на клиента (легла, скринове и др.)

 

 

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

 

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

 

 

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

 

Всички стоки, предлагани в Bebemax.eu, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

 

copyright 2013
Разработен от MSS