BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Отпечатък за ръчичка и краче Baby Art Carolyn Gavin limited edition
Цена: 59.00 47.20 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ

Baby Art Отпечатък за ръчичка и краче - Carolyn Gavin limited edition 100% безопасен за детето; без изпичане; 2 мин. за направа; рамка за снимка и два отпечатъка.

Baby Art Отпечатък за ръчичка и краче - Carolyn Gavin limited edition е най-подходящият подарък за ваши близки с бебче,например. Ще им осигурите уникален спомен, а изработката ще е незабравим момент за тях. Продуктът е 100% безопасен за здравето на детето! Изключително лесно за изработка, без изпичане или използване на странични материали. Можете да коригирате отпечатъка, преди да е засъхнал, ако не Ви допада. За да е перфектен отпечатъкът ще са Ви нужни едва 2 минути (без времето за изсъхване).

 

КОМПЛЕКТЪТ СЪДЪРЖА:

  • рамка от три части - снимка и два отпечатъка;
  • лимитирана серия;
  • напълно безопасен.

Carolyn Gavin серията Ви предлага свежи и съвременни елементи, които запазват спомена от Вашето бебче и подхождат на всяко съвременно обзавеждане. Разработена е от графичната дизайнерка Carolyn Gavin с идея за настроение и свежест.

Baby Art е марката, която Ви подарява възможността да запечатате момента по уникален и стилен начин.Освен, че запазвате миговете с Вашето детенце, продуктите лесно ще се впишат и във Вашия дом.
СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Магична кутия Baby Art Rustic Limited
Отпечатък със снимка Baby Art My Baby Style с рамка в цвят дърво
Магична кутия Baby Art Magic Box
Отпечатък със снимка Baby Art My Baby Style с бяла рамка
Рамка Моят рожден ден Baby Art  My Birthday
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS