BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Детска количка Cybex Mios Lux Seat, Fashion Collection
Цена: 1339.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ CYBEX 

В новата лимитирана колекцията противоположностите се привличат. Персонализирайте своя MIOS според Вашият вкус. Комбинирайте шасито с широка гама от тапицерии за седалка и променете вида на вашата количка, когато пожелаете. Шасито се предлага в 3 цвята: MATT BLACK, CHROME WITH BLACK DETAILS, CHROME WITH BROWN DETAILS.

 

ЕФИРНА И КОМПАКТНА

Детска количка Cybex Mios е истински пример за мотото на дизайнерите Чарлз и Рей Еймс: Проектирането трябва да носи не само функционалност, то трябва да е забавно! Този по-малък брат на детска количка Cybex Priam осигурява максимална стабилност в лека рамка и ефирна визия.

Детска количка Cybex Mios е лека - с тегло 8,7 кг и обща ширина 50 см- идеална за навигация в големия град и по-трудни достъпни места като напр. градски транспорт, входове на метрото или малки магазинчета. Дизайнът на седалката е модерен и функционален - гръбчето е от мрежеста материя, придавайки по този начин не само ефирност, но и помага да се регулира температурата на тялото на детето.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 4 в 1 система за пътуване - MIOS е система, перфектно адаптирана към предизвикателствата на активния, съвременен живот, предлагаща широка гама от индивидуални възможности. Неговата нова система за пътуване 4 в 1 може да бъде персонализирана като се използва в различни комбинации. MIOS може да се използва с новият луксозен кош за новородено или мобилното портбебе LITE Cot с техните изключителни матраци от меморипяна. Като лека и компактна количка, нейната дишаща седалка може да бъде с лице напред или с лице към родителя. MIOS може да се използва и като практична система за пътуване в комбинация с CLOUD Z или едно от спечелилите награди детски столчета за кола на CYBEX или gb.
 • Малкото чудо - MIOS е въплъщение на леката градска мобилност. С тегло само около 9 кг и с размер само 50 см в ширина, MIOS е идеалният спътник за родителите в града и извън него. Компактният му заоблен дизайн се отличава с интелигентна функционалност и максимален комфорт.
 • Дишаща седалка - Дишащата мрежеста тъкан на седалката спомага за регулиране на топлината на детето. Идеална за горещи райони или топлите и меки месеци на лятото.
 • Комфортна вътрешност - Цветната подложка се прикрепя лесно към седалката на MIOS, осигурявайки топлина в по-хладните дни.
 • Сгъване с една ръка - Иновативният механизъм за сгъване с една ръка превръща MIOS в компактен, самостоятелен пакет за секунди, използвайки само една ръка.
 • Седалка в двете посоки - Новата седалка може да се монтира бързо и лесно в желаната посока.
 • Наклон на облегалката с една ръка - Облегалката на MIOS може да се наклони до четири различни позиции с една ръка. Опората за крачетата може да се регулира отделно до три различни положения.
 • XXL сенник - Разтегателният XXL сенник на MIOS предлага надеждна защита от атмосферните условия. Той осигурява висока защита от слънцето с UPF50+ и включва голям прозорец за наблюдение.
 • Окачване на всички колела - Новото окачване на всички колела на MIOS осигурява меко, тихо и комфортно пътуване за родителите и детето.
 • Комплектът включва: 1 Тапицерия за седалка MIOS, шаси, сенник, меки възглавнички за коланите, удобна подложка и тапицерия за подложката за крачетата

 

РАЗМЕРИ:

 • В сгънато положение в/ш/д: 33 х 50 х 75см.
 • В разгънато положение в/ш/д: 98-108 х 50 х 83-94см.
 • Тегло със седалка: 8,7кг

Детска количка Cybex Mios е част от система за пътуване 3 в 1. Може да се комбинира с кош за новородено Mios с меко матраче или с детско столче за кола Cybex или GB /с помощта на адаптори/. Кошът за новородено и столчето за кола се продават поотделно.
СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Детска количка Cybex e-Priam Lux Seat Pack, Rose Gold Chassis
Детска количка Cybex Priam Lux Seat
Детска количка Cybex Balios M
Комбинирана детска количка Coletto Astin
Комбинирана детска количка Cam Fluido City Rover
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS