BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Детска количка Stokke Xplory V6 Black Chassis, Leatherette Brown
Цена: 2145.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ
Носителят на много награди за иновации и дизайн детска количка Stokke Xplory V6 е с нова революционна визия.
 
Създадена през 2003 г. детска количка Stokke Xplory продължава да е толкова актуална днес, колкото и тогава.
Детската количка Stokke Xplory осигурява цялостно решение за транспортиране на Вашето бебе. Тя се адаптира към непрестанно променящите му се нужди. Количката е новаторска и интелигентна, доставя удоволствие при употреба и е маневрена. Тя е единствената количка, която позволява издигане на Вашето дете, така че то да бъде близо до Вас. Усещането за близост през първите години от живота на Вашето дете му дава увереност и чувство за сигурност. Поддържането на близък визуален контакт между Вас и него го успокоява и създава специалната връзка между вас. Детската количка Stokke Xplory осигурява на Вас и Вашето дете редица функционалности и удобства.
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 
 • Повдигаща се седалка- Stokke Xplory е единствената детска количка, която издига детето, така че то да бъде близо до Вас. Това позволява да поддържате постоянен визуален контакт и да си взаимодействате по начин, по който това е невъзможно с която и да е от по-ниско позиционираните детски колички. Това засилва чувството за сигурност, комфорт и уют на детето Ви; Визуалният контакт е важен: Новородено бебе произвежда голямо количество така наречените "огледални неврони". Те се смятат за крайъгълните камъни на човешката емпатия, езика и други жизненоважни процеси - стига да се стимулират. Най-добрият начин да стимулирате огледалните неврони на детето е чрез контакт с очите.
 • Якост и устойчивост- Детската количка Stokke Xplory е създадена от висококачествени видове алуминиеви профили и полимерни пластмаси, произведени по същите стандарти и качества, които се използват в автомобилостроенето и при производството на самолети. Stokke Xplory е изключително устойчива и здрава количка, която гарантира безопасността на Вашето дете. Ергономичният дизайн и прецизно изчисленият център на тежестта позволява равномерно натоварване на четирите колела. Детската количка Stokke Xplory е безопасна, стабилна, и изключително балансирана, както в движение, така и в състояние на покой;
 • Комбинирана бебешка количка- Мултифункционалното шаси позволява поставянето и свалянето, както на коша за новородено, така и на седалката, предназначена за след шестия месец от раждането на Вашето дете.
 • Нова ергономична подложка за крачета - премахва висящите крачета за по-голям комфорт и поддръжка
 • Лесно за сгъване шаси- Удобното и компактно сгъване на количката Stokke Xplory Ви позволява да я поберете и в най-малките автомобили;
 • Маневренни предни и задни колела с подобрена фунционалност и осъвременен дизайн - за едно по-комфортно возене, по-маневренни и по-леки, черни на цвят;
 • Регулируема по височина и дължина дръжка с ергономичен дизайн- Лесната за регулация на ергономичната дръжка позволява удобно да я настроите спрямо Вашата височина. Дава най-широк диапазон от позиции за регулация и е най-доброто ергономично решение независимо от Вашата височина, като намалява напрежението върху Вашето тяло; Дръжката и бордът на количката са кожени- в кафяв или черен цвят.
 • Непромокаем сенник с вентилационен отвор- Вентилацията подобрява качеството на въздуха и намалява риска от задържане на влага при бебето. Мрежата Ви позволява да наблюдавате детето и от още едно място. Седалката е с текстил със защита UPF 50+.
 • Багажна чанта с дръжка с вместимост до 32 л и до 5 кг и в черен цвят.

Комплектът включва: шаси, седалка за периода след шести месец със сенник и предпазен борд, чанта за покупки

 
ТЕГЛО:
 • Шаси: 8,8 кг
 • 12,8 кг със седалка – 6 до 36 месеца
 • 13,7 с кош за новородено

 
СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Детска количка Hartan Xperia GTX
Детска колика Mutsy EVO Farmer Dark Grey Frame
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS