BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Столче за кола Cybex Juno M Fix (9-18 кг)
Цена: 419.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ

За да се постигне още по-голяма сигурност при возенето на деца с лице напред в колата, международен екип от експерти на Cybex стигат до впечатляващ резултат, разработвайки стола за кола Juno M FixJuno M-fix има предпазна възглавница, която може да бъде регулирана с една ръка и индивидуално регулируема система за линейно защита от страничен удар (L.S.P System) в случай на сблъсък при страничен удар. Опората за глава с 8 позиции може да се регулира така, че да отговаря на височината на вашето дете, а системата за циркулация на въздуха помага на детето да се охлади при повишени температури.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Juno M-Fix е новият член на всепризнатата линия CYBEX Gold в Група 1
  • Регулируема предпазна възглавница - Предпазната възглавница действа като издут airbag - значително намалява силата на удара като я разпределя равномерно по повърхността си изработена от енерго-абсорбиращи материали. Главата, врата и гръдния кош са защитени. Регулира се с една ръка така, че да пасне на детето без да ограничава физически горната част на тялото му.
  • L.S.P. Система - Индивидуално регулируемата L.S.P. Система абсорбира силата на удара при инцидент на много ранен етап. Силата на удара се абсорбира систематично от индивидуално регулируемите странични протектори, както и протекторите за глава и рамене. В същото време кинетичната енергия на тялото причинена от удара веднага бива абсорбирана, а главата - активно насочена и отведена в безопасна позиция. L.S.P. протекторите могат да се регулират индивидуално така, че да паснат на интериора в колата.
  • Регулируема на височина облегалка за глава - Облегалка за глава с 8 позиции за регулиране на височина и вграден колан - защита, която расте заедно с детето. Облегалката за глава расте заедно с детето - перфектно пасване и максимум безопасност през целия период на употреба на столчето.
  • Isofix свързване - Isofix свързването дава повече стабилност и безопасност само с едно изщракване. Конекторите на столчето изщракват в свързващите Isofix точки на автомобила. Могат лесно да се сгънат надолу, така, че столчето да се ползва и в коли без Isofix.
  • Система за циркулация на въздуха - Спомага за поддържане на комфортна телесна температура.
  • Облегалка с наклон - Перфектно се адаптира към седалката и облегалката на всеки автомобил.
  • Леко тегло от само 6.8 кг. - Улеснява пренасянето или смяната от една кола в друга. Напрежението в гърба е по-малко.СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Стол за кола Maxi Cosi Tobi (9-18 кг)
Стол за кола Maxi Cosi Rubi XP (9-18 кг)
Стол за кола Chicco Oasys 1 Evo Isofix /9-18 кг/
Стол за кола Maxi Cosi 2 Way Pearl
Стол за кола Cybex Juno 2 Fix (9-18 кг)
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS