BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Детска количка Stokke Xplory V6 Black Chassis, Leatherette Black
Цена: 2056.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ
Носителят на много награди за иновации и дизайн детска количка Stokke Xplory V6 е с нова революционна визия.
 
Създадена през 2003 г. детска количка Stokke Xplory продължава да е толкова актуална днес, колкото и тогава.
Детската количка Stokke Xplory осигурява цялостно решение за транспортиране на Вашето бебе. Тя се адаптира към непрестанно променящите му се нужди. Количката е новаторска и интелигентна, доставя удоволствие при употреба и е маневрена. Тя е единствената количка, която позволява издигане на Вашето дете, така че то да бъде близо до Вас. Усещането за близост през първите години от живота на Вашето дете му дава увереност и чувство за сигурност. Поддържането на близък визуален контакт между Вас и него го успокоява и създава специалната връзка между вас. Детската количка Stokke Xplory осигурява на Вас и Вашето дете редица функционалности и удобства.
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
 
 • Повдигаща се седалка- Stokke Xplory е единствената детска количка, която издига детето, така че то да бъде близо до Вас. Това позволява да поддържате постоянен визуален контакт и да си взаимодействате по начин, по който това е невъзможно с която и да е от по-ниско позиционираните детски колички. Това засилва чувството за сигурност, комфорт и уют на детето Ви; Визуалният контакт е важен: Новородено бебе произвежда голямо количество така наречените "огледални неврони". Те се смятат за крайъгълните камъни на човешката емпатия, езика и други жизненоважни процеси - стига да се стимулират. Най-добрият начин да стимулирате огледалните неврони на детето е чрез контакт с очите.
 • Якост и устойчивост- Детската количка Stokke Xplory е създадена от висококачествени видове алуминиеви профили и полимерни пластмаси, произведени по същите стандарти и качества, които се използват в автомобилостроенето и при производството на самолети. Stokke Xplory е изключително устойчива и здрава количка, която гарантира безопасността на Вашето дете. Ергономичният дизайн и прецизно изчисленият център на тежестта позволява равномерно натоварване на четирите колела. Детската количка Stokke Xplory е безопасна, стабилна, и изключително балансирана, както в движение, така и в състояние на покой;
 • Комбинирана бебешка количка- Мултифункционалното шаси позволява поставянето и свалянето, както на коша за новородено, така и на седалката, предназначена за след шестия месец от раждането на Вашето дете.
 • Нова ергономична подложка за крачета - премахва висящите крачета за по-голям комфорт и поддръжка
 • Лесно за сгъване шаси- Удобното и компактно сгъване на количката Stokke Xplory Ви позволява да я поберете и в най-малките автомобили;
 • Маневренни предни и задни колела с подобрена фунционалност и осъвременен дизайн - за едно по-комфортно возене, по-маневренни и по-леки, черни на цвят;
 • Регулируема по височина и дължина дръжка с ергономичен дизайн- Лесната за регулация на ергономичната дръжка позволява удобно да я настроите спрямо Вашата височина. Дава най-широк диапазон от позиции за регулация и е най-доброто ергономично решение независимо от Вашата височина, като намалява напрежението върху Вашето тяло; Дръжката и бордът на количката са кожени- в кафяв или черен цвят.
 • Непромокаем сенник с вентилационен отвор- Вентилацията подобрява качеството на въздуха и намалява риска от задържане на влага при бебето. Мрежата Ви позволява да наблюдавате детето и от още едно място. Седалката е с текстил със защита UPF 50+.
 • Багажна чанта с дръжка с вместимост до 32 л и до 5 кг и в черен цвят.

Комплектът включва: шаси, седалка за периода след шести месец със сенник и предпазен борд, чанта за покупки

 
ТЕГЛО:
 • Шаси: 8,8 кг
 • 12,8 кг със седалка – 6 до 36 месеца
 • 13,7 с кош за новородено

 
СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Детска количка Stokke Scoot със седалка Black
Детска количка Stokke Trailz Black Terrain, Brown Handle
Детска количка Stokke Scoot със седалка Black Melange
Бебешка количка Cybex Priam с луксозна седалка
Детска количка Cybex Priam 2 в 1
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS