BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Стол за кола GB Artio (0-13кг.)
Цена: 319.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ

Artio е шампиона сред детските столчета за кола в серията GB GOLD. То предлага някои от най-иновативните технологии в сферата на безопасността. За направата му са използвани уникални материи и елементи на дизайна. Ако искате най-високо ниво на безопасност, лесна функционалност и стилен външен вид, изберете Artio.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Автоматично регулиране на височината на седалката за кола - за почти легнала и напълно легнала позиция.

Artio е приспособена дори за нуждите на новородени и недоносени бебета. Пренасянето на недоносени и много малки бебета, чиито мускули и рефлекси не са напълно развити, е едно от най-големите предизвикателства, с което са се сблъскали инженерите по безопасността. Накланянето на главата напред може да доведе до проблеми с дишането по време на сън. Затова трябва да бъде избягвано на всяка цена.

Заедно с немските специалисти в областта на медицината, консултирането с акушерки и вземайки предвид резултатите на много тестове, беше създадена нова функция, която позволява възможно най- ергономичната позиция между главата, врата и гръдния кош в легнало положение. Така се намаляват и проблемите с дишането. С регулиране на облегалката за глава, автоматично се променя и височината на седалката, за да може да расте заедно с детето. С това автоматично регулиране, кошът за кола предлага на по- големите деца повече пространство и удобство.

 • Регулируема на височина облегалка за глава в осем позиции.

В комбинация с линейната система за защита при страничен удар, регулируемата на височина облегалка за глава е перфектно допълнение към защитата при страничен сблъсък на кошницата за кола Artio. С 8-те позиции за регулиране на височината на облегалката, дължината на вградените 3-точкови колани се променя автоматично, при наместване на облегалката за глава. Това премахва нуждата от допълнително регулиране на коланите и намалява риска от грешки при ползване.

 • L.S.P. Система - при страничен удар.

Линейната система при страничен удар (L.S.P. System), заедно със здравият корпус, абсорбират силата на удара при страничен сблъсък. С възможност за регулиране индивидуално. Силата на най-първите удари при катастрофа се прехвърля от разгънатия протектор, обърнат към вратата, до корпуса на стола. Материалите и гъвкавата структура на кошницата поемат силата на удара и я отвеждат далеч от бебето.

 • Сгъваем, интегриран XXL сенник, който приляга на формата на кошницата за кола - перфектна защита от слънце и вятър.

За максимална защита на кожата на бебето, сгъваемият XXL сенник отговаря на строгия австралийски стандарт за защита от слънцето (UVP50+). Интегрираният, просторен сенник елегантно се скрива на фона на кошницата. Може да бъде разгънат допълнително за перфектна защита срещу вятър и дъжд.

 • Isofix База - лесно и безопасно инсталиране само с един клик! Предлага се отделно.
 • Система за пътуване.

Използвайки елементарен адаптор, столчето за кола Artio може лесно да се монтира на повечето колички GB и CYBEX. Така леките и компактни колички се превръщат в комбинирани колички, които предлагат мобилност, пестене на пространство и лесно решение за живота в града и на път.

Аксесоари, който можете да закупите отделно:

 • Isofix База - лесно и безопасно инсталиране само с един клик;
 • Летен калъф - С помощта на този калъф детето ще се чувства удобно и прохладно в горещите дни. Изработен от 85% памук и 15% полиестер;
 • Чувалче - мека подплата от полар с обиколен цип, чрез който изцяло може да се отстрани горната част;
 • Дъждобран - предпазва от дъжд и вятър, както и от замърсяване;
 • Комарник - оптимална защита срещу всякакви насекоми, при необходимост може да се пере на 30 градуса;
 • Isofix водачи - улесняват поставянето и свързването на столчето към ISOFIX-а на автомобила;СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Детска количка GB Qbit+ All Terrain
Дъждобран за GB Qbit и Qbit +
Адаптори за GB Qbit и Qbit + за стол за кола Cybex и GB
Термо чувал за количка GB Qbit и Pockit
Чадър за детска количка за GB Maris, Qbit и Qbit +
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS