BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Medela Swing Maxi
Цена: 449.00 лв.
попитай
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ
Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Помпата за кърма Swing Maxi разполага с два отделни накрайника за едновременно използване и за двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи.
 
Освен по-мощният мотор, Medela Swing Maxi, също като Swing от моделите на швейцарската фирма е с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето.
 
Естественото хранене е най-добро за Вашето дете, тъй като състава на кърмата на майката е различен в различните месеци от кърменето, така че да задоволи максимално нуждите на детето, осигурявайки най-доброто за него в различните етапи от развитието му. 
 
Medela Swing Maxi е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А. 
 
Електрическата помпа за кърма Swing Maxi, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те преминават на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма. 
 
Новото при двойната помпа Swing Maxi е Media separation системата, която регулира нивото на кърмата в помпата и не позволява навлизането на кърма към мотора на помпата, предпазвайки го от разваляне.
Накрайниците на помпата са със специална форма, която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес. Swing Maxi електрическа помпа за кърма съчетава в себе си класически дизайн и иновационни технологии, които правят изпомпването дискретно, изключително лесно и много бързо. 
 
Швейцарската фирма Medela помага на майките, които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Swing Maxi, Medela се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно, а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса.
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ
 
  • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
  • Удобен клипс на мотора;
  • Помпата е с два режима на работа - първоначален, симулиращ бебешко засмукване и същински, осигуряващи повече кърма за по-кратко време;
  • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
  • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време и за двете гърди, увеличавайки кърмата с почти 50%;
  • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо, при това изключително лесно;
  • Производител Medela, Швейцария.
 
КАКВО ВКЛЮЧВА:
 
1. Накрайник за гърди Personal Fit размер M - 2 бр.
2. Конектор Freestyle - 2 бр.
3. Бутилки - 2 бр.
4. Поставки за бутилка - 2 бр.
5. Задвижващ модул (мотор) - 1 бр. 
6. Тръбичка - 1 бр.
7. Адаптер - 1 бр.
8. Биберон Calma - 1 бр.
9. Calma мултиклапа - 2 бр.СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Стол за хранене Foppapedretti Meeting
Електрически  стерилизатор
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS