BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Двойна двуфазна електрическа помпа за кърма Medela FreeStyle
Цена: 898.99 лв.
попитай
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ
Вдъхновени от майките, създадени от Medela, помпите FreeStyle ще Ви направят мобилни и ще Ви подарят свободата да бъдете себе си...
 
Представяме Ви най-новото допълнение в професионалното семейство на Medela - FreeStyle първата двойна помпа за кърма, работеща с двуфазна технология и единствената с хендс фрий система за изпомпване. Този иновативен продукт може да се побере в едната Ви ръка и същевременно да предложи толкова много интелигентни решения при кърменето, които ще Ви подарят свободата да бъдете себе си, без да спестявате естественото хранене на детето си, осигурявайки му най-доброто.
 
Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка - независимо дали отглежда детето си у дома или посещава работното си място. FreeStyle разполага с два отделни накрайника за едновременно изпомпване и на двете гърди на майката, поради това тя е с по-мощен мотор от обикновените електрически помпи. Тази технология я прави изключително ефективна и дава възможност на майката да изцежда с около 50% повече кърма, за разлика от обикновените помпи. FreeStyle работи с двуфазна технология на изпомпване. Тези два показателя я превръщат в незаменим помощник на майката при кърменето, защото стимулират производството на кърма, спестяват средства от необходимостта за закупуване на адаптирани млека, но най-важното е, че удължават периода на естествено хранене на детето. Естественото хранене е най-добро за Вашето дете, тъй като състава на кърмата на майката е различен в различните месеци от кърменето, така че да задоволи максимално нуждите на детето, осигурявайки най-доброто за него в различните етапи от развитието му.
Medela FreeStyle е изработена от висококачествени материали без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.
 
Електрическата помпа за кърма FreeStyle, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е по-бавен. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма, основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма и увеличават ефективността.
 
 
КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА
 
 • 2 бр. фунии за гърди PersonalFit™ размер M (24 mm) - Включените в комплекта накрайници за гърди са със стандартен размер от 24 мм. 
 • 1 брой мотор. Моторът е снабден с бутони за намаляване и увеличаване на силата на вакуума, бутон за включване/изключване, бутон с функция за запаметяване на последните настрийки, и бутон за директно преминаване към втората фаза. Освен това на осветения дисплей има индикатор за фазата за изцежане, индикатор на мощността, индикатор на фазата за стимулиране, индикатор за нивото на батерията и таймер.
 • 1 бр. маркуч. Маркучът на помпата има къса и дълга част и съединителна опорна част.
 • 2 бр. приспособления за сглобяване на фунията (конектори към фунията, мембрана, капачка)
 • 4 бр. шишета и накрайник Calma
 • 4 бр. капачки
 • 1 бр. акумулатор за хладилна чанта
 • 1 бр. хладилна чанта
 • 1 бр. чанта Freestyle за стилно съхранение на комплекта
 • 1 бр. зареждаща се батерия Li-ION
 • 1 бр. захранващ адаптерСПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Стерилизатор за Микровълнова Avent EXPRESS II
Комплект за кърмене Medela Harmony, двуфазна механична помпa, Calma накрайник и 4 бр. подплънки
Електрическа помпа за кърма Chicco Natural Feeling
Чанта - столче 2 в 1 за хранене и за бебешки аксесоари Munchkin 11021
Щипка за залъгалки Avent
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS