BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Двуфазна електрическа помпа Medela Swing
Цена: 329.00 лв.
попитай
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ
Електрическата помпа за кърма Swing, Medela е най-добрият избор за всяка кърмеща майка. Тя е изработена от висококачествена пластмаса без съдържание на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А.
 
Електрическата помпа за кърма Swing, Medela работи на два режима, първоначалният симулира бебешкото засмукване и е с по-нисък интензитет, стимулирайки движението на кърмата. След това започва същинския режим, който е с по-голям интензитет.
 
Изследванията сочат, че бебетата се хранят в две фази: първоначално те сучат бързо и леко, за да стимулират рефлекса за отделяне на кърма и да започне млечния поток. След това те преминават на по-бавно и дълбоко засмукване, за да получат по-бързо възможно по-голямо количество мляко. Двуфазната експресия е единствената технология за помпи за кърма,основана на задълбочени проучвания, която имитира естествения ритъм на хранене на бебето. Двата режима работят заедно, така че да се намали дискомфорта, причиняващ използването на стандартните помпи за кърма. Накрайниците на помпата са със специална форма, която позволява те да прилепнат плътно до кожата за максимално ефективен процес.
 
Swing електрическа помпа за кърма съчетава в себе си класически дизайн и иновационни технологии, които правят изпомпването дискретно, изключително лесно и много бързо. Тя е лесно преносима, удобна за ползване и е снабдена с мек накрайник, който плътно и нежно приляга към гърдата. Може да се използва както с електрически адаптор, така и на батерии.
 
В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma.
 
Швейцарската фирма Medela помага на майките, които не разполагат с достатъчно време за сложни процедури при сглобяване и експлоатация на помпите за кърма, затова помпа Swing, Medela се сглобява и разглобява изключително бързо и лесно, а специалната и двуфазна система улеснява изпомпването и ускорява процеса.
 
 
ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
  • Помпата е с два режима на работа - първоначален, симулиращ бебешко засмукване и същински, осигуряващи повече кърма за по-кратко време;
  • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
  • В комплекта на помпата е включена и обикновена бутилка за хранене с накрайник Calma;
  • Специалната система на работа позволява по-ефективно изсмукване за по-кратко време;
  • Помпата работи с адаптер за ел. мрежа или на батерии;
  • Електрическата помпа за кърма Swing, Medela е снабдена с практичен клипс, който позволява тя да е изключително мобилна в режим батерии;
  • Помпа Medela се разглобява и сглобява бързо, при това изключително лесно;
  • Производител Medela, Швейцария.СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Стерилизатор за едно шише Tommee Tippee
Абсорбиращи подплънки за многократна употреба Medela - 4 бр
Електрическа помпа за кърма Medela Mini Electric
Комплект за кърмене Medela Harmony, двуфазна механична помпa, Calma накрайник и 4 бр. подплънки
Електрическа помпа за кърма Chicco Natural Feeling
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS