BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Начало « « « Стол за хранене Stokke Steps с бяла седалка
Цена: 382.00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ
ИЗБРАНИ ОПЦИИ
КОМЕНТАРИ

Една комбинация между шезлонг и стол за хранене, създадени един за друг- така както Вие и Вашето дете сте създадени един за друг! 

 

Stokke Steps е гениална All in One система за почивка и хранене, която дава пълен комфорт и свобода на движенията на Вашето дете от първите дни.

Stokke Steps е модулна система, която по най-практичния и функционален начин осигурява на Вашето дете различни столчета в ергонoмична форма: от шезлонг, извършващ плавни движения до столче за хранене, а след това - в универсален стол, който може да се използва от вече порасналото дете.

Stokke Steps е най-добрият начин да се чувства Вашето дете щастливо, комфортно и близо до Вас, и всичко това постигнато от качеството и стила на дизайна и инженеринга на скандинавската марка Stokke.

Stokke Steps Chair е изработен както от естествена букова дървесина, която има богата структура с цветови вариации, така и вече от дъб. Подложката за крачетата може да се регулира, като тя насърчава и независимостта на детето само да се качва и слиза от стола.

 
СПОДЕЛЕТЕ ОЦЕНКА
ПОДОБНИ ПРОДУКТИ
Детски стол Stokke Tripp Trapp
Предпазен борд Stokke Tripp Trapp Baby Set™
Възглавничка Stokke Tripp Trapp Classic Cushion
Комплект за новородено Stokke Newborn Set
Табличка Stokke Table Top
ИЗБЕРЕТЕ ЦВЯТ
»
ОПЦИИ
»
ВИДЕО КЪМ ПРОДУКТА
copyright 2013
Разработен от MSS