P
нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P
« Блог « МЕРЦЕДЕС БЕНЦ на детските колички

МЕРЦЕДЕС БЕНЦ на детските колички

С новия Mercedes-Benz на производителя на детски колички Hartan младото поколение ще получи стил, лукс и удоволствие от возенето буквално още от люлката.

Ергономична функционалност, тествани безопасни материали и иновативност отговарят на модерната спортна визия, разработена в тясно сътрудничество с дизайнерския отдел на Mercedes-Benz. Това гарантира, че детската количка отговаря на най-високите изисквания по отношение на подбора и качеството на материалите.

 

 

 

 

Специална отличителна характеристика са спортните колела с 5 двойни спици в дизайна, вдъхновен от AMG, с окачване и въздушни камери, които са също характерни за новата C- класа.

 

 

 

 

Много позиционна седалка със сенник, позволяващ безшумно сгъване, вентилационна система, вградена допълнителна козирка с UV защита фактор 50+, както и телескопична дръжка са част от характеристиките на направената от висококачествени материали конструкция.

 

Други характерни черти за тази детска количка са изключително лесна за употреба клик - система за определяне на посоката на поставяне на седалката с лице или с гръб към родителя с едно движение, както и регулация на гръбчето до пълно легнало положение, което предлага комфорт както за бебето, така и за родителя.

 

Логото на Mercedes-Benz е поставено на видно място както на рамата и на текстила на самата количка, така и на аксесоарите към нея.

 

Детската количка се предлага в три варианта на десени, вдъхновени от интериора на използваните дамаски в топ моделите на автомобилната гама на Mercedes-Benz.

 

Дизайнът DESSIN Sport е комбинация от черен/антрацит и сив цвят с червени акценти и шевове върху кожената дръжка и сенника, за да се придаде динамичен вид. Рамата е с цвят иридий сребърен. 

Вариантът DESSIN Dolce Vita e в бежов, пясъчно/кафяв цвят и придава елегантност на количката. 

Дизайнът DESSIN Deep Sea в антрацит сив /син цвят Seaskin, показващ стилна модерна посока. 

 

Детска количка Mercedes-Benz Avantgarde се предлага от магазин Bebemax, изключителен представител на Hartan Kinderwagenwerk e.K. за България.

copyright 2013
Разработен от MSS