BLOG | нов потребител | вход

0 продукта | 0 лв.

ПЛАЩАНЕ
P

Услуги

 

     

  I. АБОНАМЕНТ ЗА ПЕРИОДИЧНА ТЕХНИЧЕСКА ПРОФИЛАКТИКА

 

Уважаеми клиенти, за да функционира безпроблемно Вашата детска количка, тя се нуждае от грижи и периодична профилактика. Ако сте изключително заети и нямате необходимите техническите познания за това, а искате да се наслаждавате на приятните мигове с Вашето бебе, можете да се доверите на опитните специалисти от техническия екип на Бебемакс.

Представяме Ви нов вид услуга, от която можете да се възползвате независимо дали количката Ви е в периода на нейната гаранция*.

 

 

 

ПРОФИЛАКТИКА НА ШАСИ

 

 

Какво включва услугата:

 

·         Почистване и измиване на шасито и гумите на количката;

·         Преглед на всички движещи се части;

·         Смазване на всички механизми и лагери по шасито;

·         Проверка на налягането на гумите (ако е с надувни гуми).

·         В случаи, в които има установен проблем по гаранция или извън гаранция, подмяна на елементи, след потвърждение от страна на клиента.

 

Как да се възползвате:

 

За да се възползвате от услугата „Профилактика на шаси“, която Ви дава възможност два пъти годишно да получите пълна профилактика на шасито на детската си количка в удобно за Вас време, е необходимо да заплатите еднократно 40 лв. абонамент в един от нашите обекти в гр. Бургас или по банков път**. Профилактиката се извършва във фирмения сервиз на магазин Бебемакс***. Абонаментът важи в рамките на една година от закупуването на пакета. Ако желаете по-честа профилактика, можете да се възползвате от нашият по-голям пакет - 5 профилактики за 80 лв.

 

КУПЕТЕ ТУК

 

Защо е добре да имате абонамент?

 

Адекватната поддръжка на Вашата детска количка Ви гарантира спокойствие и сигурност. Разчитате на официален оторизиран сервиз с квалифицирани специалисти. Удължавате живота на детската си количка, особено ако желаете да я използвате и за второ или трето дете.

 

 

* Услугата важи единствено за колички, закупени от магазин BEBEMAX в гр. Бургас или онлайн магазин bebemax.eu;

** Плащане по банков път за услугата „Профилактика на шаси“ се извършва чрез банков превод в указаната от Bebemax.eu банкова сметка по имейл след запитване от Ваша страна на info@bebemax.eu;

*** В случай, че не сте от Бургас, изпращането до адреса на сервиза и връщането на количката става с куриерска фирма по Ваш избор за Ваша сметка.

copyright 2013
Разработен от MSS